Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterskalvet

På denna plats för två år sedan
Så stilla, oförstörd och samma
Trots jordbävningen som ägt rum,
som ägt varenda rum i mig.

Jag lever i en undergång,
Utan sol och fågelsång,
Jag vet att du inte märker,
Hur mitt skrumpna hjärta värker,
Hur det skriker varje gång du ryter,
Hur dess forna styrka tryter




Fri vers av Zeraphine
Läst 494 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-30 11:00



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Mycket bra beskrivning av hur man kan brytas ner.
Det går att ta sig upp
men det kan ta tid.
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Zeraphine
Zeraphine