Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaccination

Kärleken är svår att döda men blir lätt sjuk.
Glöm inte att vaccinera dig med tillit, empati, engagemang och lojalitet.




Fri vers av Zeraphine
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-19 11:43



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
inte meningen bokmärka. mjen lika bra. den var täönkvärd och bra. ett ti,llägg till paulus oslagbara kärlekens lov.
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Zeraphine
Zeraphine