Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singelolycka

Två individer kolliderade med sig själva
I kollisionen splittrades bådas själar
Delarna ligger utspridda över hela olycksplatsen
Stökigt.




Fri vers av Zeraphine
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-28 17:28



Bookmark and Share


  axveronika
Bra fångat...jag gissar att en relation ligger splittrad på marken som glasregnet från en splittrad framruta
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Zeraphine
Zeraphine