Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den slöa parhästen

Den slöa parhästen
Det är du
Låter mig dra lasset
Trots att det är din skit vi släpar




Fri vers av Zeraphine
Läst 593 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-30 11:30



Bookmark and Share


  Constantine Snow
Kort och koncist, men med otroligt mycket detaljer. Fantastiskt skrivet!
2013-08-23

  Ulf D VIP
En klarsynt och rå humor här!
2013-07-30

  petter rost
Nu går jag baklänges i dina texter och fastnar i den här lilla goa. Ditt bett säger mej dock att du kan lämpa över skiten på den där slöa du... din kraft gör betydligt större nytta på annat. Som att t ex skriva!
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Zeraphine
Zeraphine