Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittring

Såg du att jag fick vittring? Jag tror jag såg hur den lilla rädda kaninen du kallar själ sprang ned i sitt trånga kaninhål. Där är det varmt och mysigt, där behöver du inte konfrontera verklighetens vassa huggtänder. Ja, nog såg du att jag fick vittring på dig min älskade. Oroa dig inte, jag ska inte bitas, bara placera mina käkar hotfullt runt din nacke. Bara markera, skrämma dig lite. Vad är fel, varför ser du plötsligt så skraj ut? Var inte rädd, sanningen gör inte ont den är bara obehaglig. Som ett vasst gap om nacken. Lilla kanin, det är ingen ide att springa nu... haha, så fånigt att du springer.... Jag är snart ikapp dig och jag har fått vittring på dig.
Du stinker av lögner.




Fri vers av Zeraphine
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-19 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeraphine
Zeraphine