Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så är det

om du står på vägen så är det bäst att du
lever nu för den går du bara en gång i ditt

liv så lev nu du får bara en chans gör dej
hörd så du syns och hörs för om inte så

finns det dom som älskar dej som ej ser
eller hör dej och du försvinner i skuggan

av dej skälv utan att någon har märkt dej
skrik böööö !! här är jag tammefan alltså !!

det är det ingen som glömmer




Fri vers av den nakna poeten
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-30 11:04



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Angela det vet du att orden
är starka och lika djupa som
skämten tack för din kritik jag
uppskattar den jag hoppas allt
är bra med ej
2013-07-30

  angela Täubert fd Jansson VIP
Djupa ord med en gnutta humor!!!!
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten