Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter en film på Youtube som fått Rickard Söderberg att skriva en debattartikel som publiceras i flera av landets dagstidningar idag när Stockholm Pride invigs


Dagsvers

 

Ryssland juli 2013

 

blixtbelysning vitt halogen över scenen
där du står på dina knän och gråter
du blev lurad hör du det vart ska dina
tårar nu och dina skrik

kunde du inte gå tillbaka in i skuggan
bort från platsen nej av hatet ska du
spridas ut i världen ut i rymden
finfördelas till mindre korn än stoft


vem kan rädda dig som har en önskan
att få älska den du vill

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Westin
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-30 14:13



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja fritt fram
för alla att bara
vara som de vill
vad skall de annars
ta sig till. Väl skrivet!
2013-07-31

    ej medlem längre
tänkvärd... ska det vara
2013-07-30

    ej medlem längre
tämkvärd text
2013-07-30

  Gerd Vading
En dagsaktuell text om hat, fördomar och förtvivlan.
Välformulerad förståss!
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin