Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är kärlek bara en sak för idioter?

Är kärlek bara en sak för idioter som jag?





Kärlek är bara ett påhittat begrepp
uppfunnet av patriarkatet
så de kan upprätthålla
sitt maktövertag.




Fri vers (Fri form) av tågstation
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-30 21:53



Bookmark and Share


  stig wikman
kärleken är
till för ALLA .
( inklusive så
kallade idioter )
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

tågstation