Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så skönt

att utrycka sej i ord som berör
är som att dra stråken över

fiolens strängar så full av liv
känslor dom lever så länge

dom spelas av sin herre




Fri vers av den nakna poeten
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-30 22:50



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej oj tack snälla det känns
stort att det kommer i från
någon som dej när jag har
sett hur erfaren du är och
vad du skriver tack snälla
2013-07-31

  Rozsi.kovacs

Så vackert du skriver
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten