Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltet & Inget


Kråkan trampar på takblecket
Måsar som skriar sig hesa
på väg mot havet

Lökarna lökar sig
Universum kränger
som en katt
I mars

Och du
Lilla människa
Du har inte förmågan att se hela spektrat av det härliga alltet vi färdas i




Fri vers (Fri form) av maria kide
Läst 917 gånger och applåderad av 39 personer
Utvald text
Publicerad 2013-07-31 10:06



Bookmark and Share


    dreamoflife
Så enkelt formulerat, så fullt av innehåll
2014-01-05

    ej medlem längre
Bästa jag läst på länge.
2014-01-03

  axveronika
Vilken härlig text! Universum kränger sig som en katt i mars - här krockar stort och smått, nära och långt bort i en stor kulturbigbang!
2014-01-03

  glasblåsarblå
Fina beskrivningar,
och ja det vore väl ett önsketänkande att kunna insupa alla intryck, hela världen.
2013-12-30

  Bo Lövhalka
Berörande och fint skrivit!
2013-12-28

    Nala VIP
Ja, vi bör hänga med.

2013-12-24

  Schmetterlinge
Mycket bra!
2013-12-24

  Robert Halvarsson
Stortartad avslutning.
2013-12-23

    ej medlem längre
Dramatiskt och bra skrivet.
2013-12-23

    Shush
ångestframkallande.

mycket bra.
2013-12-23

  Bo Lövhalka
Vackert!
2013-12-20

    ej medlem längre
Lökar som lökar
är fint
att se
2013-11-17

  Elias N. Lockne
Riktigt finurlig, men framför allt väldigt behaglig och vacker!
Jag tror bestämt att du har fått en ny skrivarvän!
2013-07-31

    ej medlem längre
så sant tyvärr.
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide