Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onödigt Lycklig

jag ler
ibland får man faktiskt det

till och med skrattar
utav ingen uppenbar anledning alls

tror jag faller
uppåt

känner mig lycklig igen
äntligen


sådär onödigt barnsligt lycklig




Fri vers av Hanna Carlsson
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-30 23:33



Bookmark and Share


  Julio VIP
Vad fin
2018-07-27

  Grubbelmia
Vilken energi i denna text. Tack! Fastnar speciellt för orden "tror jag faller - uppåt"...
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Carlsson
Hanna Carlsson