Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sviken !

det är dom man älskar man
man hatar mest när man har

blivit sårad eller oförstående
lämnad i svek dold bakom all

sorg och allt som återstår är
varför ! med vägrande tårar

i minna röda ögon i mitt sinne
nu en förhandlings förlamad

värd förlamad och liv rädd för
att bli älskad igen men aldrig

säger minna känslor men mitt
hjärta skriker snälla ge mej mer

kärlek då den är en bristvara i
lycka för mitt blinda hjärt




Fri vers av den nakna poeten
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-31 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten