Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helig

Sannare kan ingen vara
än dom som går utanför gränserna
dom som hör till dom galnas skara
amatörerna och mästarna

bryter sig in och förvandlar
vatten till vin
dom som lever delvis i sagans land
dom som använder fantasin

för helig är sorgen, min fina
heligt är ljuset du bär
så låt dom aldrig förstöra
det galna och sanna i din själ




Bunden vers (Rim) av Mikael Ekman
Läst 394 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-31 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helig är sorgen - fina ord, så sant det är. Den sanna själen kanske måste utanför gränser ibland, gränser som stänger och hindrar.
2013-08-11

  Tino
Fantastiskt!
En uppmuntrande text om att våga vara
Applåder

2013-08-08

    ej medlem längre
uppmuntrande
2013-08-08

  Nina.H
Håller med! Fint skrivet!!!
2013-08-07

    T.R.
gillar flytet och rimmen genom texten. fint!
och det är viktigt att våga bryta mot normen, färglägga utanför linjerna.
bra och tänkvärd text, tack! c:
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman