Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osalig

Nära, så nära
eller tusen mil ifrån
Det är öde i mitt hjärta
och själen tänds mot himlens plån

Jag är en osalig ande i natt
svävar på lågan av mitt liv
Full av gråt, full av skratt
är jag delvis en besatt

Jag vet jag är dåraktig
jag vet jag är naiv
Ändå är det allt jag kan
ett förvirrat tidsfördriv




Bunden vers (Rim) av Mikael Ekman
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-03 14:58



Bookmark and Share


  Femme Fatale
så fint skrivet =)
2020-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman