Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

Vi kan väl bara
ge varandra tröst en stund, Nefertiti
tröst en liten stund
Dom nätter det inte går att sova
dom nätter som månen är stor och rund

stor och rund, Nefertiti
och vi får inte en blund

Då vi känner oss som ensammast i hela världen
och allt är en omöjlig gåta

Då vi bara vill gråta, Nefertiti
och vill att makterna ska förlåta

våra små övertramp, Nefertiti
på vår jakt efter kärlek och mat
på våra små böner
om att förlösningen kommer snart

Vi kan väl bara
ge varandra lite tröst, Nefertiti
på vår väg genom jord och luft
och även om det är tufft, Nefertiti
så lättar det lite,
när jag får höra din röst...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-07 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman