Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

humorn hjälper




det hjälper med humor,


det instinktiva sättet


att möta smärtans klor,


vända svårt till lek


klornas grepp till smek;


man kysser ont med skrattet;



humorn bär själen


över djupa raviner,


lär den leka leken


med lidandet,


se glädjens kapacitet


vinna över alla sorger






Bunden vers (Rim) av Tarantaran
Läst 373 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-07-31 16:54



Bookmark and Share


  limerick
Instämmer i din text och den gamla sanningen att "ett gott skratt förlänger livet" och modern stressforskning bekräftar alltmera detta faktum.
2013-08-05

  Sunlight
bra skrivet om humor
viktig ventil
som ger utrymme för andhämtning...
2013-08-03

  TrollTörnTrappan VIP
Jo, skrattandes en bro... så klokt hur man behandlar klorna!!
2013-08-02

  O-megalomys
Klokt och sant skrivet!
2013-08-01

  anits VIP
Mycket fina tankar
2013-08-01

  Yrre VIP
Den här va bra, instämmer helt och fullt i dessa insiktsfulla rader! :D
2013-08-01

  ResenärGenomLivet
Fantastiskt bra skrivet...med humor kommer man långt...
2013-07-31

  träsnidaren
Mycket inspirerande och insiktsfullt.
Vilken härlig text.

Humor kan rädda liv.
2013-07-31

  Marianne Räf
Hoppingivande och
trevligt peppande,
kan behövas...
Bra skrivet-
2013-07-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut utan
humor hur skulle
man annars ta sig fram?
God tanke!


2013-07-31

  Lars Hedlin
Håller med diktarjaget!
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran