Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag höll jag på att dö....Jag skojar inte. Att något så litet man äter kan nästan döda en.... Jag råka få i mig nötter i en vanlig macka.....1 tugga till och jag hade varit död....Tur att sjukhus finns


Requiem

När döden viskar mitt namn
Så fruktar jag inte den
Jag omfamnar den
För att döden är vägen till en bättre plats




Fri vers (Modernistisk dikt) av miramin
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-31 20:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
döden må oss alla omfamna
vi må allom omfamna döden

den dagen, den dagen
ej ännu, för dig

görandes mig glad
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin