Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

villsen på vägen

min ålder är 42 på den väg jag har
vandrat jag har flytt verkligheten

på olika sätt med ett slutet hjärta för
att inte förlora det jag har i det eller

minnas det jag flyr i från jag har fastnat
i många rondeller på grund av min rädsla

och osäkerhet på väg val om jag ska ta
den jobbiga eller den enkla snabba utan

ansvar varför har jag lagt 110% på att fly
i stället för att lägga 10 % av 100 % på

att ta den rätta vägen för då är det ju
inte längden på vägen som har varit

problemet utan smärtan det känns hårt
efter alla år som jag har kastat i sjön

på ingen ting som min mor och far skapa
mej av sin kärlek jag känner skam för alla

tårar jag stulit efter vägen jag känner
skam inför mej skälv vad jag gjorde

i min värd och all lycka jag gick förlorad
vilsen på min väg hur ska jag hitta den

väg jag vandra in på för att jag trodde
den var kortare det finns inga skyltar

när jag vandrar i mörkret !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-31 20:52



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Rozi ja jag vet vad minna fel
och brister är och den väg jag gick
vilse på är ej den fysiska den är
till baka till mitt hjärta och känslor
som jag har svårt att skilja och
tyda och hantera för jag har och
är jätte ledsen inom mej det är
ånger som gnager inom mej för
att påminna mej att jag har gjort
fel och mitt hjärta delar jag hjärna
en bit till dej du är ärlig och trevlig
och jag uppskattar mycket det du
skriver likt en annan mycket god vän
på den här sidan som också är otrolig
på att utrycka sej i sitt skrivande hon
heter Angela det var hon som introducerade
mej till denna sida för jag viste inte att
den fanns jag har sökt efter ett sådant
här ställe men aldrig funnit förens Angela
visade mej vägen hit och det är jag
henne evigt tacksam för hon är en san vän

2013-08-01

  Rozsi.kovacs

En mycket gripande berörande text aldrig försent att börja livet
kanske kan man inte ta igen alla år men bestämma att börja leva
nu fullt ut... Många är vilsna o hittar inte ur laborinten men vi måste
ta risker även känslomässiga anars förgås vi till slut... Du har själv insikten
och svaren bejaka dom lika mycket som du vet vad andra ska göra o gå
tillväga... Jag tror på dig Conny ditt stora varma hjärta delade du med
dig till mig idag....
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten