Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besöket

från första stund minna ögon mötte
hennes så kände jag en sådan värme

trygghet ögonen är så levande
vackra på ett busigt sätt med

oskyldig flörtande blyg blick
blåa djupa som två laguner i


hennes vackra ansikte märkt av
skönhet harmonien utstrålning

som gör de svårt att beskriva då
den sitter i betraktarens ögon men

mej tilltalar den mycket till samans
med hennes sätt personlighet gör

henne komplett och fulländad på
alla sätt som går att nämnas över

minna läppar för när vi talar till
varandra så är det som till en

barndoms kamrat då vi ofta talar
i munnen till varandra och skrattar

till gråt i bland vi har samma humor
även fast jag är 30 år yngre men hon

har all min kärlek och respekt för
alla trevliga besök som jag uppskattar

jätte mycket av två bästisar är hon en

jag älskar henne från djupet av mitt
hjärta hon är en sann vän !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-31 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten