Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns folk som undviker att leva för rädslan av döden


en påminelse i livet

HA HA HA HA !!!!jag förstår inte att det
finns mäniskor som är rädda för döden

för det är bara en bekräftelse att jord
livet är slut men livet ! ger dej smärta

i hundra år om sej vill så det är livet
som är fyll av smärta och inte döden

som får oss att glömma att leva fullt
ut och njuta och älska det vi har runt

om oss all rädsla i onödan för döden
kan ej undvikas av sin ålder så lev nu




Fri vers av den nakna poeten
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-31 22:12



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja har man satt fan i båten så får man ro han iland...med eller utan åror. SÅ LEV NU!!!!
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten