Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en filur och en nöt att knäcka busa lite kanske

Peter
Ola
Elin
Tina
Erika
Ragnar
.
Siv
Ernst


det här är mycket olika mäniskor som
inte känner varandra eller har träffats
och inte enns pratat med varandra
men dom har något gemensamt där
dom förstår någon och bemöter en
med sin vänlighet och respeckt vad
har dom här personerna gemensamt ???




Fri vers av den nakna poeten
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-31 22:24



Bookmark and Share


  den nakna poeten
ja det är inte det svar jag ville ha men alla på den här sidan som ej skriver eller läser mitt material och dom som gör det och dom som jobbar med den här sidan har också något gemensamt med namnen om man studerar dom noga
2013-08-01

  angela Täubert fd Jansson VIP
Hi hi hi kanske att de känner dig Conny!!!! ;)
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten