Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En otyglad känsla


En otyglad känsla blir en dikt
I det närmaste omedveten om vart vi ska
leder orden mig till ett
försonat landskap

Klar luft i en tidig morgon
och en frihet från ett öppet hav

Så sker skapandet
ibland

och ibland kan vara rätt ofta:

I nuets skapande




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-01 06:39



Bookmark and Share


  walborg
Underbara bilder i ord
2013-08-14

    ej medlem längre
gillas!
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP