Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min uppväxt

det var inte fröns jag blev vuxen jag
förstog vilken bra barndom jag har
haft så full av kärlek rena kläder och
mat och det andra är oväsentligt det
är inget att tala om när jag ser alla
kattastrofer svält och krig över hela
värden så är jag en av dom lyckligt
lottade om jag får utrycka mej så
utan att låta kall och känslomässigt
störd i en värd som ej kan förstås




Fri vers av den nakna poeten
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-01 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten