Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god morgon !

en ny dag en underbar morgon med solstrålar
som skjuter in igenom fönstret och lyser igenom
filten som jag har hängt upp i fönstret två goda
koppar kaffe och intensivt läsande på den sida
jag nu skriver på allt känns så underbart lugnt
harmoniskt och skönt att leva jag älskar stunden
på morgonen innan allt elände gör sej påmint




Fri vers av den nakna poeten
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-02 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten