Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erfarenheter i en blind värd

min kärlek är stor och varm i mitt hjärta
i min kropp men inget ser mitt hjärta bakom
bläcket på min kropp som oss grabbar bakom
muren dom ser muren som ett dåligt ställe utan
att se individen bakom den det är som att
recensera en bok utan att ha läst den men det
är rädslan som gör sej påmind inget fel i den
för den håller oss levande men också så
att en del av oss glömmer att leva den
gränsen är svår att ballansera med dåliga
erfarenheter och nya utan att bränna sina
fingrar igen




Fri vers av den nakna poeten
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-02 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten