Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå är sommaren

Blå är sommaren,
för den som blir inlagd på heartbreak hotel
Den som får somna till Tv:n
varenda vackra kväll.

Blå är sommaren
för den som inte kan gå ut
Som fastnat i blå tankar
om en frihet utan slut.

Blå är sommaren
för den som har för stora krav
Sommaren i gräset, full och galen
den ljusaste natten sommarn gav.

Blå är sommaren,
för den som tröttnat på gnöl och gnäll
För den som blir inlagd,
på Heartbreak hotel.




Bunden vers (Rim) av Mikael Ekman
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-02 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman