Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillskrift


K.F

 

 

 

ur ordet drar du ljudet vrider
vänder leker låter gå tillbaka
Urordet som en punkt mitt inne i
materien
där föds partikelljuset sa du
det raspar skvalar kommer mot mig

 

i skriften synlig håret blicken
jag tar det med mig hör du det
och sprider ut det låter fara
med mig vart jag går (som Tal
och Regn)

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-02 12:34



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Din text får mig att sväva
den är nog fantastisk i sin
rytm sin tanke!
2013-08-03

  Madeleine Richter
Urordet som kom före partikelljuset, en fantasieggande tanke.
2013-08-03

  Gerd Vading
Gillar "urordet" som en punkt mitt inne i materien.
Ja, hela första strofen är fin. Det låter om den.
2013-08-02

    ej medlem längre
samtida och tidlös poesi. gillar det här, särskilt insticket "hör du det"
2013-08-02

  SatansSon VIP
vacker ordmusik.
2013-08-02

    ej medlem längre
till.-tal
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin