Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din !

Dina ögon är som en klar stjärnhimmel ,

Din beröring är som den ljuvaste vinden

Dina kyssar är som ljuvaste honung

Ditt skratt låter som änglasång

Ditt hår i solen ser ut som den renaste eld..




Fri vers av Morgan
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-02 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvlig text!
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan