Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
endast de kallaste


politikpoler; vem bryr sig

jag vi gömmer oss bakom ord och avbrott och vi gömmer oss bakom lögner
vi gömmer oss bakom fett och muskler och vi gömmer oss bakom hatt

vi gömmer oss bakom allt vi tror skyddar oss från
vår egen natt

 

vi gömmer en baksida måne svag

vem ser den ändå vem bryr sig
vem tyr sig till sin like med liknande rabatt
på genvägsillusionen om stulen dag

och hånad omfördelad skatt




Fri vers av Pot Pourri
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-03 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri