Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vadå inte få fråga...



Hej tomrum
jag heter Gunnar
vad heter Du ?




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-03 04:04



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

Stavas sorg. Heter något annat.
Det sorgsnaste får namn. Vilken
värld. Hej !
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP