Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att rösta i EU



"FÖLJEBREVET FÖR FÖRHANDSRÖSTNINGEN

Fylls i på förhandsröstningsstället
enbart om detta meddelande
används som följebrev".


Jag hänger med t o m andra raden men
sen tappar jag bort mig.
Huruvida jag eller någon annan
kommer att använda detta papper
jag håller i handen just nu
som "följebrev"
eller skithuspapper
vet jag inte
och VEM ska svara på den frågan.

Jag kan ta fram brevet
och vifta med det framför rösträknaren,
säga bläääh,
lipa
göra lång näsa
och gömma brevet bakom ryggen
eller helt sonika
riva sönder det framför vederbörande
med orden "jag är så trött på skiten"
eftersom inte EU har berättat för mig
hur de tänker jobba för freden i Ukraina
och inte förklarat för mig
varför jag är så trött på skiten.

Följebrev eller inte !




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-08 08:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Annars så kan du ju rösta på någon som kan förklara för dig hur denne tänker jobba för freden i Ukraina.
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP