Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lite vinig fråga




På förekommen anledning
frågar jag mig så här
att kan man bli så het i sinnet
det man har i kroppen
att man leviterar
stiger upp genom lagren av solindränkta himlar
och försvinner ut i kosmos
bara så där
med ett kåtflin över läpparna
och löfte
om att aldrig mer komma tillbaka
till jorden...




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-05-24 12:40



Bookmark and Share


  Karl den store VIP
Vem vet vilka njutningar de högre dimensionerna erbjuder? Varför inte sväva iväg dit och se!
2024-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP