Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återupprepningsprincipen, sa Coyote och ruskade på sin tufsiga päls


bränn skiten two - ifall en etta ej var nog

 

 

därur det tomma tömmer sig
drar dit inga tomrum finns

lägger beslag på fyllnaden

 

därur ingen gåva för dig
din hunger omättlig

för mig
endast saknad om saker jag minns borde betyda och lyda under viets flaggor

jag släppte min fana idag
(nattfly ur min hand vit
med ormens rand på rygg)

 

jag ber dig bränna

allt du vidrört och allt jag lämnat
allt du försöker ge tillbaka

 

bränna mig trygg igen

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-03 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri