Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykpatientens budord

Stå upp för dina rättigheter
Det gör ont att leva
om någon bestämmer
över dina tankar

Låt leva och lev
Det gör ont att älska
någon som dig själv
om jag får bestämma

Så, blunda ett tag
dröm dig bort
för vår tid tillsammans
blev så kort

Lägg din patiens på bordet
och du ska se
Det gör ont att vara galen
även om hjärtat är med

Så, bli vid din läst
om jag får bestämma
gör det du kan bäst
känn och åter känna

För livet är en saga
även för de frusna
även för de svaga
ska det ljusna..




Bunden vers (Rim) av Mikael Ekman
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-05 14:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag bhör röster sen 1994. fick reda på¨att jzag är förföljd av nassar 2008. på ett behadlöingshem dit jag flöydde för att nå n försökte borra sig in genom mitt hänglås. olisen jag ringde hörde borren. man har stulit cirka w2000 rteck ningar från mig. sren 2009. i våras tog man 1000.
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman