Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren har gått i ide


Våren har gått i ide
min adopterade syren
står snötäckt
upp till knäna.

Knopparna vilar stilla
i sina lager på lager
då kyla och snöflingor
dansar runt dess hölje.

Ljuset har återvänt
men värmen saknas.

Du lilla knopp
ska snart
få vakna
ur ditt ide
och se en ny VÅR...





Fri vers av Idun 1
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-03-05 19:36



Bookmark and Share


  Wretling Erik
Ah, vår ja :)
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1