Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var är målet

 

 

endel vilar vid datorn
andra vilar från datorn
man borde vila mitt i

 

gatorna ljuder ändå ur sin asfalt och parketter plågas ändå av hälar som om ingen anar att vi som väljer 'mitt i'

vet vad som pågår

endel vilar på stranden som om sanden vore oasen
endel vilar på gasen i livet och frågar sig

 

var är målet




Fri vers av Pot Pourri
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-03 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri