Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dröm att minnas

jag drömmer mej bort i från min lilla cell minna drömmar
tar mej till en platts som befriar mej i från minna sorgsna
tankar stress och oro och oket som har tyngt mej alla
saker som var omöjliga är nu möjliga fria att utvidga sin
egen horisont och att skapa allt som jag ha saknat och
jag vill dela det med den som jag ska forma i från min
fantasi för att få högsta njutning utav att vara två till
sammans med två viljor i en med båda samtycke
lika mycket värda älskandes fulla av respekt för
varandra och drömmen börjar ta form och skapa
min värd och paradis dit jag kan fly eller gömma
mej när verklighetens vindar blåser kalla och
snåla jag får en känsla av total extas och lycka
dopaminet pumpar i kroppen som vatten i ett
kraftverk jag känner lyckan i drömmen så stark
och otroligt att det är som att falla neråt och att
det aldrig tar slut och rädslan att krascha på botten
försvinner försviner mer och mer jag ser inte
hellen men jag känner den jag känner lukten av
elden och jag hör spraket men jag ser det inte jag
känner varma lena händer beröra mej försiktigt och
ömt jag får gås hud och håret på armarna reser sej
så jag ryser men jag ser ingen ting vattnet slår mot
bergs hällen och vårtbitarna sjunger vackert ekandes
över sjön mot oss i bland hör vi rådjurens fasans fulla
läte som någon i nöd det är läskigt vi kryper närmare
varandra men ser fortfarande inget av något av det jag
har skrivit om upplevt eller känt i den värd jag nu befinner
mej i jag har bara känslan av att vara otroligt lycklig att
jag faller men jag ser ingen ting i minn omgivning döda
eller levande ting inte enns mej skälv eller hon som berör
mej så ömt ingen ting bara ett långt fall i vitt fylld av känslor
ut att vara älskad och fulländad på alla sätt inga sårade
känslor eller förutfattade meningar det här är en dröm
att minnas mitt eget paradis i ett vit fall min själ är fri och
full av lycka som kommer inne från utan ting kärleken
sitter i hjärtat och inte prislappen eller ställen men dom
kan förstärka känslan i kärleken




Fri vers av den nakna poeten
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-03 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten