Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godnatt

god natt poeter och själsliga tolkare kommunicerande inifrån hjärtans vackrast kammare och tårkanalers sorg över alla ärr på själen och minnen som inte borde få

låtas sätta eller leva i minnet så i natt reser jag till något som jag har skapat skälv god natt poeter och krigare vässa pennorna så vässa pennorna för raderna är lång på detta

stora papper håll hårt i pennan och sov skriv ner din önskan i drömmen och sedan beträd den när du önskar och brådska inte för i drömmen står tiden stilla låt din saknad styra när du vill till baka god natt




Fri vers av den nakna poeten
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-03 22:38



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej tack för din kritik den betyder mycket
och jag har viljan och att förändra mej och det
ska jag göra så sant som vi båda bor under
samma himmel och esset är gud det är alf
Robertsons en berättelse som han återberättar
den heter krigaren och kortleken en under
hörsägen som har åter berättas av många den
är bara på några minuter men man lyssnar och
är paralyserad av berättelsen och hanns dova röst
googla på den eller you tub alla som läser detta
2013-08-04

  den nakna poeten
hej oj tack snälla Angela vilken bra kritik jag blir
jätte glad tack snälla och den reaktionen från dej
är stort för mej och betyder mycket tack
2013-08-04

  angela Täubert fd Jansson VIP
Conny, du har gjort det!!!! Orden har blivit DU!!!!!!!!! Fasiken så bra skrivet och uttryckt.....proffsigt <3 <3 <3
2013-08-04

    ej medlem längre
Sov gott.
2013-08-03

    ej medlem längre
Tycker du vill förändra. Och viljan.,.''''



Tycker jag är mycket bra....
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten