Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens egna konstverk


Vandrar i skogen
med snöklädda träd
och blott djurens egna stigar,
som också blir mina.

Möter bergsväggen
där vattnet tyst
stelnat till ett isfall
av glänsande istappar.

Rörelsen har stannat
i sin väg utför
och formats av naurens
egna lagar
utan mänsklig hand.

De vackraste konstverken
är naturens egna
vi kan endast fånga dem
tillfälligt men aldrig
återge dess
naturliga skönhet.

I naturen lever
alla sinnen
i nuet.






Fri vers av Idun 1
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-03-05 20:00



Bookmark and Share


  noname_realmind
Skönvackert skrivet om naturens egen konst och mystik.
Tack för den fina promenaden.
2006-03-24

  Roger VIP
Vilka vackra bilder du ger oss. Tack för att jag fick följa med på den här vandringen!
2006-03-06

  Cattis Rönn
En härlig och målande promenad i skogen...Tack för den!!
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1