Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det svåraste är ibland det enkla och det enkla det som kommer att betyda mest =)


Kaosteori


Du kom
och rörde till det
skapade balans

Du kysste mig
på näsan
gav mitt liv substans




Övriga genrer av emla skogstroll
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-05 20:05



Bookmark and Share


  kärleksbarn
gah, åh vad underbart!
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

emla skogstroll
emla skogstroll