Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag är borta imorgon

Om jag är borta imorgon

vill jag hellre lämna nu

 

outhärdlig väntan

 

i den är imorgon

redan här

 

i din blick

syns imorgon

din kyss

är snart förbi

 

dina ord som ånga

ut ur

din mun

 

du ser inte

men jag ser

jag är borta

imorgon




Fri vers av AnnaBegins
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-04 09:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Viktiga beslut för själen
2013-08-09

  träsnidaren
Den här texten griper verkligen tag och stannar kvar.
Igenkännande, vemodigt och vackert.
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins