Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i bland ser och hör man saker som man drar snabba eller sena paralleller i mellan som ger en tröst eller förståelser på ett annat sätt av värdet på små saker som finns framför oss hela tiden men som man oftast inte ser eller lägger märket till som kärlek


en tanke när jag joggade efter muren som var tom

hej alla vänliga som läser detta jag kan inte släppa
en tanke som om jag nu vill berätta när jag joggade
efter muren för ca tre dagar sedan i en stekande sol
med radio p:4 i mina hör lurar och kämpande på så
av någon anledning tittar jag ner och få se en brun
fjärdill som lämnade en blomma som växte ensam
på den grusade gången och flög i ett osymmetriskt
mönster uppåt jag tittade nästa varv runt och det
var den enda blomman på hela gången men den var
ej bort glömd av denna fjärdill vackert tänkte jag
och när jag kom till samma ställe kom den från
gräset och korsade min väg nära mej och nästa
varv flög den igen från marken och över muren
dagen efter när jag hade joggat klart och stog
och skuggboxades vid muren så ser jag en brun
fjärdill som sitter vid asfalten och flyger runt
uppåt vid tre olika tillfällen jag undrar om det
var samma fjärdill och varför talet tre återkomer
men oasett det så känner jag mej inte bort glömd
med tanke på den blomma som växte ensam på
gången och min väg som jag joggade tänk att en
liten fjärdill och en ensam blomma kan fylla en
tom känsla i en miljö där det behövs som mest
kanske är det mor eller far som har gått vidare
för ett antal år sedan som visar att dom finns
med mej allt finns runt om mej och det är fritt
för mej vad jag vill tro ! preses som med gud det
är ingen som vet men många tror med all rätt !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-04 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten