Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

simma långt

strax under ytan grundet i vattenblänket
ska de nå fram simma fram långt bort ja
det tar slut mot hårda stenen vila ovanpå
stå på sten gå på vattnet           illusion där

 

vila högt allt flyter ju omkring dem
fanns det inget där i djupet och allting vänder
i långa tag över under vattenytan en sol är stark
man får inte bli rädd här       alla ska till stranden




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 399 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-04 15:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket fint skaldat kring bad och vatten...
2013-08-05

  SatansSon VIP
ser ut som du använt collagetekniken här.
2013-08-05

  Madeleine Richter
Jag känner betraktarens ångest över de små ungarna på sin första simtur. Och mamman är också ängslig. Jättefin dikt.
2013-08-04

  flygia
bästa dikten om upplevelsen av simmandet!
2013-08-04

  Gerd Vading
Skön badsituation med fantasier, som känns igen.
Funderar över de kursiverade orden i första strofen.
Andra strofens avslutning är fin.
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin