Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmaning

När rätt
inte känns alls

är lite fel
verkligen
så farligt?

när man
inte borde
men gjorde

vad är fritt val
mitt i valet

när när när
när det bara
är så




Fri vers av AnnaBegins
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-04 15:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland kan fel kännas rätt och rätt kännas fel....
2013-08-09

  träsnidaren
Härlig och smart text.
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins