Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan !

sitter här under trädet och tittar bort över vattnet,
solen värmer skönt , när dess strålar träffar mig,

mina tankar går till dig min kära, mina läppar
formar ett leende varje gång jag tänker på dig,

mitt hjärta slår ett slag när jag tänker på dig,
mitt blod kokar när du far runt i min kropp,

plockar en blomma som växer vid trädet,
kysser den försiktigt på ena bladet

och kastar den ner i havet ,
om jag kunde sitta här med dig min kära..




Fri vers av Morgan
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-04 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan