Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När stjärnor faller

    Det strålande glänsande  fläckas blir suddiga konturer  

    det säkra stora                                                       krymper 

    det självklart vackra                                             falnar

    när drömmar                                                           skingras

 

kvar finns grådask

där en står vilsen

 

 

jag trodde aldrig

det gällde mig

 

 

men i grådask 

ser jag klart




Fri vers av AnnaBegins
Läst 286 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-04 19:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skrivet
2013-08-09

  träsnidaren
Wow! Du skriver innerligt vackert.

"när drömmar skingras
kvar finns grådask"
Så fint.
2013-08-04

  Robin V
Vackert!
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins