Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott

Vi byggde luftslott
små rosa slott av önskan
slott av längtan
av oriktad kärlek

slotten var så vackra
hann växa sig stora
tornande mot himlen

jag ville att slotten
skulle vara verkliga
att jag kunde gå
in i dem
bo i dem

Jag älskade slotten
så himla mycket






Nu finns inte slotten kvar
de smälte i solljuset
i dagsljusets skärpa

jag famlar för att
hålla kvar
känslan som fanns
hoppet
fantasin
om något underbart

men jag står här
ensam kvar
i blåsten
i livet




Fri vers av AnnaBegins
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-04 19:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du skriver med själ och hjärta
2013-08-09

  träsnidaren
Underbar poesi som jag verkligen tar till mig.
Passar mig så bra i Augustinatten.

Sista stycket är så igenkännande.

Fint!
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins