Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från tidig uppväxt målen i livet från sanlådan

när jag blir stor ska jag bli brandman nej
polis nej pilot sjörövare nej balett dansös
den värden i sandlådan saknar jag så starkt
inom dess träramar vilka biljakter slott
fort vägbyggen strider med gröna militär
gubbar och vi spelade kula i bland med
baner som man gjorde en vall bakom för
att samla alla som missar den kulla som
man har satt som byte framför vallen
även smurfar satsades när dom var
populära i bland hörde man mamma
ropa att det var mat men oftast hade
jag inte tid med det var en värd
där allt var möjligt preses allt och bär
buskar fanns det bredvid så vi hade om
vi blev hungriga den värden varade hela
dagen och kvällarna sena för tid existerade
inte nätterna var så unga och fulla av god
frukt den unga vackra minnen blått kan ej
köpas för pengar det är något som man
måste födas till och motvilligt växa i från
den tiden var full av osynlig magi som
man bara ser när man är vuxen svart vit




Fri vers av den nakna poeten
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-04 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten