Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en snyfft historia

det kan vara svårt att utrycka saker i från
insidan så det är tur att man möter en del
som gör oförstående saker som vrider ut
varje droppe girigt ur min torra själ men
det är uppfriskande för jag trodde att jag
var torr död men det finns några droppar
av mitt liv att vrida ur min själ imponerande




Fri vers av den nakna poeten
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-04 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten