Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tusenåriga

I det tusenåriga riket
dansar drömmaren bort
Han äger tusen drömmar
som bara hon förstått

Han äger själva tiden
i dagarnas parad
Han klättrar ibland träden
blir till ett litet blad

Han äger en vacker ängel
skuggan i hans rum
som följer honom hem
när han varit stygg och dum

i det tusenåriga riket
han är en vacker prins
som vet allt man behöver
allt som mänskan minns

Han äger tusen sagor
i en magisk natt
i hans vilda hjärta
det bor en sällsam skatt

Han dansar fram på ängen
lämnar knappt ett spår
han äger hela världen
för han är tio år...




Bunden vers (Rim) av Mikael Ekman
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-06 00:03



Bookmark and Share


  Nina.H
Du skriver fantastiskt bra..
vilken tur att jag hittade
denna skatt!!
2013-08-06

  KattenKin VIP
Så otroligt vackert!
2013-08-06

    Silverbjer
Så fin o så vacker!
Älskar alla dina dikter <3
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman